P. Robert Bergman

Knížky volně ke stažení

8. 9. 2016 15:05
Rubrika: Hlavní

Vzácní a milí signáloví přátelé.
Někteří z vás se mě ptali, proč už tu dlouho nebyl nějaký nový článek. Důvodů je několik. Už rok a půl bojuju s jednou vážnou nemocí, snažím se ze všech sil zvládat své působení na gymnáziu, nelíbí se mi, že signály už nejsou založeny na službě nadšenců a také mi chyběla motivace psát.
Ale tento příspěvek nemá být nářkem, ale pozváním. Díky původním signálům.cz a Vám, mým signálovým přátelům, a samozřejmě v první řadě pro Vás vznikly dvě knížky. Ty jsou už dávno rozebrané a já bych Vám je chtěl nabídnout v elektronické podobě volně ke stažení. Převedl jsem je do formátů pro čtečky a udělal tak z p-booků e-booky.
Tak si pro ně klikněte SEM :)
Ať Vám Pán žehná.
R.

Zobrazeno 7317×

Komentáře

Jan Škrášek

Napsal jsem to proto, že já tu dělám zadarmo. Ano, byl jsem cca 2 roky placen, vždy sem to ale bral jako za práci v RT. Aktuálně pro RT nedělám, jen programuju, proto za to neberu peníze. Pokud vezmu mé celkové 6 lété zapojeni, tak dobrovolnictví 100 % překračuje "zaměstnanost". Někdy věci nemusí být nutně tak jak se zdají. V neposlední řadě moc nechápu tu nechuť, kterou tu lehce cítím. Já třeba teď manželce těžce vysvětlují, že dva dny po večerech řeším signály a nemám na ni čas. O únavě z práce nemluvě. Tak tě chci povzbudit, že je to i trochu jinak. Díky za tvůj přínos pro signály.

rob

Pak jsem samozřejmě rád, že i dnes jsou signály založeny na službě nadšenců :) Děkuju, udělal jsi mi radost a poupravils mi pohled na zákulisí ;)

Zobrazit 19 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio