P. Robert Bergman

Knížky volně ke stažení

8. 9. 2016 15:05
Rubrika: Hlavní

Vzácní a milí signáloví přátelé.
Někteří z vás se mě ptali, proč už tu dlouho nebyl nějaký nový článek. Důvodů je několik. Už rok a půl bojuju s jednou vážnou nemocí, snažím se ze všech sil zvládat své působení na gymnáziu, nelíbí se mi, že signály už nejsou založeny na službě nadšenců a také mi chyběla motivace psát.
Ale tento příspěvek nemá být nářkem, ale pozváním. Díky původním signálům.cz a Vám, mým signálovým přátelům, a samozřejmě v první řadě pro Vás vznikly dvě knížky. Ty jsou už dávno rozebrané a já bych Vám je chtěl nabídnout v elektronické podobě volně ke stažení. Převedl jsem je do formátů pro čtečky a udělal tak z p-booků e-booky.
Tak si pro ně klikněte SEM :)
Ať Vám Pán žehná.
R.

Zobrazeno 7339×

Komentáře

Latroj

První knihu ŽIVOTNÍ CESTA HŘÍŠNÍKOVA jsem si koupil, druhou ČTYŘI BOJE už jsem nesehnal. Stáhl jsem si obě. Díky moc.
Ať Vás Bůh uzdraví a žehná Vám, Panna Maria ať Vás ochraňuje a Duch svatý ať Vás vede. +

rob

Děkuju :)

slu-nicko

Já mám takovou radost, že Vás tu zase čtu! :-)
Díky za knížky... té první vděčím za mnohé. Prosím za Vaše uzdravení +

rob

NZ :)

Kili

Díky. +

Clara

Nevím, jestli "like" vyjadřuje přesně to, co Ti přeji: dar uzdravení a plnou náruč Božího požehnání.

rob

Děkuju, Klárko. Už se to pomalu snad rýsuje.

Klára Janczyková

WOW!!! Moc děkuji!!! :) Knihy si ráda přečtu. Upřímně při čtení první kapitoly o zpovědi jsem se i zasmála. V dobrém slova smyslu samozřejmě. Protože občas pro mě je svátost smíření boj. Nejsem zrovna výřečný člověk, ale když najdete díky Bohu vnímavého zpovědníka, pak je to úžasný dar... Mám to štěstí a vždy jdu s obrovskou důvěrou a pokorou za Pánem. Přicházím se svými slabostmi, které mu odevzdám a odcházím plná naděje a veliké lásky. Děkuji Pánu za kněze, které máme. Teprve nedávno jsem si uvědomila, že jsem vděčná za to, že jsou. Děkuji Bohu i za Vás, i když se osobně neznáme... (Ale to vůbec nevadí...) Za Vaše knihy. Těším se až si je přečtu. A v modlitbě na Vás ráda vzpomenu... +

Ivka-Iva-el

Moc děkuji za knížky a vyprošuji Boží požehnání! +

ObiSkyWalker

Moc děkuji za Vaše knihy, za to, že je nyní dávate tímto způsobem k dispozici, že se nebojíte být v tomto průkopníkem. Příspěvek už putuje na Váš účet.

Ještě malá technická poznámka: knihy ve formátu AWZ4 nelze stáhnout (hlásí to nenalezeno), nicméně jsou na serveru k dispozici pod AWZ3 (stačí změnit u stahovaného souboru přímonu z awz4 na awz3). Stačí tedy změnit odkazy a název formátu a vše bude fungovat jak má.

rob

Děkuju moc :)
AZW jsem opravil - jak nemám Kindle, tak mi tak nějak přišlo AZW3 stejný jako AZW4 - ale není to stejný ;)

kacarovi3

Mám notes a vůbec se v těch názvech nevyznám.Rád bych si to stáhl ale nevím co.

slu-nicko

@kacarovi3: Zkuste formát pdf.

kacarovi3

Díky,snad bude čas ke čtení.

Jan Škrášek

Trochu mě to uráží, když investuji svůj čas a nadšenost a pak taková velká osobnost to jednoduše shrne do jedné věty. Tak prosím, přístě lehce opatrněji. ;)

rob

Milý Jene. Nechtěl jsem Tě urazit a nejsem žádná velká osobnost. Dle Tvých vlastních slov jsem asi jen osobnost "večerní přehršle filosofie". Možná jen striktněji rozlišuji pojmy "služba" a "práce". Za "službu nadšenců" považuji, když někdo daruje své schopnosti a čas pro dobrou věc - za práci považuji činnost vykonávanou za mzdu - byť jen na částečný úvazek. Neříkám, že neodvádíte slušnou práci a že si odměnu nezasloužíte. Vyjádřil jsem pouze to, co se mi nelíbí. Je to málo opatrné?

Jan Škrášek

Napsal jsem to proto, že já tu dělám zadarmo. Ano, byl jsem cca 2 roky placen, vždy sem to ale bral jako za práci v RT. Aktuálně pro RT nedělám, jen programuju, proto za to neberu peníze. Pokud vezmu mé celkové 6 lété zapojeni, tak dobrovolnictví 100 % překračuje "zaměstnanost". Někdy věci nemusí být nutně tak jak se zdají. V neposlední řadě moc nechápu tu nechuť, kterou tu lehce cítím. Já třeba teď manželce těžce vysvětlují, že dva dny po večerech řeším signály a nemám na ni čas. O únavě z práce nemluvě. Tak tě chci povzbudit, že je to i trochu jinak. Díky za tvůj přínos pro signály.

rob

Pak jsem samozřejmě rád, že i dnes jsou signály založeny na službě nadšenců :) Děkuju, udělal jsi mi radost a poupravils mi pohled na zákulisí ;)

Zobrazit 19 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio