P. Robert Bergman

Bilance, rozcestník, promazání a přání

8. 1. 2014 12:43
Rubrika: Hlavní

Drazí signáloví přátelé.

Přichází nový kalendářní rok a další jubilea, která mě vedou k bilanci. Proto jsem se rozhodl zamyslet se nad mým působením na signálech.

 

Od dubna 2008 jsem napsal 91 článků a z nich vzešly dvě papírové knížky. Nikdy bych nevěřil, že je něco takového možné. Děkuji za tuto milost Bohu, který nás neustále dokáže překvapovat a ukazovat, co by jinak našim očím zůstalo skryté. A děkuji i vám, signálovým čtenářům a mým bratrům a sestrám ve víře. :)

 

Protože jsem měl pocit, že je tento blog už trochu nepřehledný, rozhodl jsem se udělat jeho obsah. Aktualizoval jsem svůj web a tak na www.robertbergman.cz pod záložkou BLOG, můžete najít přehledné uspořádání článků dle témat.

Odkaz je zde: www.robertbergman.cz

Pod články se také objevovaly někdy ostřejší diskuze – ty nejhorší jsem promazal. Omlouvám se všem, kteří přišli i o své upřímné a poctivé komentáře. Také jsem vymazal některé neaktuální články. Snad to bude prospěšné.

 

A co bude dál? Nevím. Mám „rozmyšleno“ několik článků na téma „víra“. V nejbližší době pravděpodobně dotisk „Životní cesty hříšníka“, o který mě už hodně lidí uhání. Časem možná přijde i dotisk „Čtyř bojů“, jehož zásoby se také tenčí. A možná vyjde další knížka… :)

 

Také děkuji za důvěru, s kterou se na mě obracíte formou vzkazů i mailů – a prosím o shovívavost, když neodpovím zrovna hned...

 

Přeji vám všem abyste i v roce 2014 vnímali Boží blízkost a pomoc – ve vaší víře, ve vašich rodinách a přátelstvích, i ve školách a pracích, kde trávíte svůj čas. I vy jste v mých modlitbách :)

Ať vám Pán žehná.

R.

 

Zobrazeno 1828×

Komentáře

Káťa0

Jéééé, to je hezký, moc se těším na nové články :) kéž z nich jednou vzejde 3. knížka :)

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio