P. Robert Bergman

Dvě (snad) dobré zprávy – knížky budou

10. 11. 2013 21:56
Rubrika: Knížky

Mám pro vás dvě, (snad) dobré zprávy ohledně knížek. :)

1. Dotisk Životní cesty bude – a to s největší pravděpodobností ještě teď do Vánoc. Protože v těchto dnech dělám rozvahu, kolik jich vlastně teď dotisknout, tak kdybyste měl někdo zájem o 10 a víc výtisků (např. pro společenství, centra mládeže, farnosti apod.) tak mi dejte vědět – toto druhé vydání bude spíš na zakázku pro Karmelitánské nakladatelství – tedy žádný „meganáklad“.

2. A bude také nová knížka – a opět to budou články ze signálů. Název ještě nemám, ale mám tip, který nechávám „uležet“. :) Bude se jednat o témata: duchovní život, modlitba, odpuštění, sexualita samoty a možná i čistota před manželstvím (to ještě zvažuju) – tedy témata, která jsou poměrně dost aktuální u mladých i starších. I ta by měla vyjít do Vánoc. Rozsah bude něco okolo 100-120 stran. V těchto chvílích už ji mají „v péči“ korektorky, které netuší, že jim do toho ještě leccos dopisuju :)

Moc děkuju všem, kdo jste inspirovali a pomohli :) Tak s Boží pomocí...
R.

 

Zobrazeno 2445×

Komentáře

Maruška Tauchmanová (Syky)

dobrý! (jak název, tak obálka;-)

rob

Tak knížka už má přidělené ISBN, a jestli vše půjde tak, jak má, tak ve čtvrtek se půjde tisknout. Příští týden v pátek bych jí měl mít v ruce. Tak s Boží pomocí...

Zobrazit 11 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio